Παροχή δωρεάν συνεδριών δραματοθεραπείας και παιγνιοθεραπείας βραχείας διάρκειας για όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές φωτιές

30/08/2021 - Less than a minute read

Ανακοίνωση παροχής δωρεάν συνεδριών Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας βραχείας διάρκειας για όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές φωτιές.

Σεπτέμβριος 2021

Κατανοώντας τις βαρύτατες επιπτώσεις που οι πυρκαγιές αυτές έχουν προκαλέσει στην ψυχική υγεία τόσο των πυρόπληκτων όσο και των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στις πληττόμενες περιοχές αλλά και παρακολουθούν από μεγαλύτερη ή μικρότερη απόσταση τα πύρινα μέτωπα· το άγχος, την ανησυχία, την ανασφάλεια, την απώλεια και το πένθος, η Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας παρέχει εθελοντικές υπηρεσίες Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας βραχείας παρέμβασης σε Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες.

            Θα συσταθούν ομάδες διαδικτυακά ή δια ζώσης –όπου είναι αυτό εφικτό- οι οποίες θα διαρκέσουν από 5 έως 10 συνεδρίες με στόχο την διαχείριση του μετατραυματικού στρες, του άγχους, αλλά και τη διαχείριση της απώλειας.

            Οι ομάδες απευθύνονται στους πυρόπληκτους, αλλά και στον ευρύτερο πληθυσμό, που έχει πληγεί αυτή τη στιγμή από την πρωτοφανή αυτή φυσική καταστροφή στη χώρα μας.

            Αναρτημένο το πρόγραμμα με τις ομάδες όπως αυτές μπορούν να συσταθούν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους στην ΕΔΠΕ για να δηλώσουν συμμετοχή (indo@edpe.gr). Οι συμμετοχές λαμβάνονται μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Όνομα:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω:

Ημέρα:                  Ώρα

Αν αφορά παιδί:

Όνομα:

Ηλικία:

Το ΔΣ της ΕΔΠΕ