4ο Διεθνές Συνέδριο Δραματοθεραπείας & Παιγνιοθεραπείας της ΕΔΠΕ

2–4 Δεκεμβρίου 2016

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα

Ειδική προσφορά για την εγγραφή έως 15 Νοεμβρίου, με μειωμένο κόστος:

  • Ομαδική* εγγραφή: 120 Ευρώ κατ’ άτομο, για 5 άτομα ή περισσότερα.

Το Δελτίο Εγγραφής και πληροφορίες για τη διαδικασία υπάρχουν στο: http://www.edpe.gr/synedrio/eggrafi/

* Ομαδική εγγραφή: Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν μια λίστα με όλα τα ονόματα της ομάδας στο margetima@gmail.com και επίσης στέλνουν συμπληρωμένο, ατομικό Δελτίο Εγγραφής, κάθε ένας / μία, μαζί με το αντίγραφο της Τράπεζας για την κατάθεση του κόστους συμμετοχής.

Πληροφορίες στη Γραμματεία του Συνεδρίου: 22990 84570, 6947 708544

Αγαπητοί φίλοι,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή, να ανακοινώσoυμε το 4ο Διεθνές Συνέδριο που οργανώνει η Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας (Ε.Δ.Π.Ε) στις 2 έως 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Τα συνέδρια της Ε.Δ.Π.Ε οργανώνονται κάθε 3 χρόνια και είμαστε πιστοί στα ραντεβού μας

Ο τίτλος του συνεδρίου είναι :

Έρως και Ψυχή

Από τον Μύθο στην Προοπτική

 

EDPE conferenceΕπιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μύθο, δομικό στοιχείο της επαγγελματικής μας ταυτότητας, για να επεξεργαστούμε τα μεγάλα ζητήματα που η δεδομένη χρονική στιγμή μας φέρνει αντιμέτωπους. Μέσα στη δίνη μιας οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, βιώνουμε καθημερινά βίαιες αλλαγές, αβεβαιότητες και απώλειες, σαν άτομα, σαν ομάδες, σα χώρα. Ταυτόχρονα η διεθνής συγκυρία φέρνει χιλιάδες ανθρώπους στη χώρα, που ζουν χωρίς την θέλησή τους παγιδευμένοι και κουβαλούν τις δικές τους απώλειες.

Η σκέψη μας σε αυτό το Συνέδριο είναι αν ως θεραπευτές που χρησιμοποιούμε την τέχνη, μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια ερωτήματα και να διερευνήσουμε πως μπορούν να απεμπλακούν και να αναδυθούν οι δυνάμεις της ζωής, της χαράς και της υπέρβασης, ώστε να οριστούν ξανά οι σχέσεις, η ατομική και η συλλογική μας ταυτότητα.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις, ελεύθερες ανακοινώσεις, master classes, βιωματικά εργαστήρια, performances και θεατρικές παραστάσεις.

Σας προσκαλούμε λοιπόν και σας ενθαρρύνουμε να διερευνήσετε τις θεματικές του Συνεδρίου και χρησιμοποιώντας όλο σας το δυναμικό με δημιουργικό πνεύμα, να συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος.

Για την Οργανωτική και την Επιστημονική Επιτροπή

Φώφη Τριγάζη
Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία

Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία

Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δραματοθεραπείας

Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δραματοθεραπείας

Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος

Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος

ΕΚΔΟΤΕΣ

Εκδόσεις Κριτική

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Ψυχογραφήματα
OMORFI_ZOI-400
EXIS Website Development